Showing posts with label family. Show all posts
Showing posts with label family. Show all posts

1.08.2010

Go Me!!

I usually don't toot my own horn, but I'm going to today. I have been doing pretty well with my 2010 goals.
What I've done so far this week:
  • One vitamin, every day
  • Planned meals for every day
  • Cooked dinner twice, so far. (We went out to eat on Tuesday and Wednesday) It was semi-healthy...we had tacos last night with all fresh ingredients and no sour cream!
  • Worked out using the Wii twice
  • Took Melatonin every night, except last night...we stayed up really late for some reason
  • Cleaned and Organized the Dining room and bathrooms, currently working on the Livingroom and kitchen (Bedrooms this weekend, hopefully)
  • We had dinner with Bobby's family twice this week. Tuesday was his dad's 50th birthday, so we all got together for dinner. Wednesday night we all went to Benjamin's for dinner...I think it's been a year since we've been there, it was delicious as usual :) I also had a piece of Carrot Cake for my daddy. Anytime I would go there with my mom, she would order a piece of Carrot Cake to go and we would take it home for dad, or take it to 911 for him. So, I had a piece of it for him after dinner.
What I'm working on for the rest of the week
  • I am blogging for the 1st time this week, but I should be able to update again over the weekend :)
  • I didn't make any jewelry this week, but I have a couple of pieces that I have to make for friends.
  • Save money?? I have to make some money before I can save it. Haha.


I'm going to go load the dish washer and change the sheets! Maybe we'll be snowed in for the weekend...I wouldn't mind that!

Have a great weekend!

1.03.2010

Goals for 2010...

I've been seeing a lot of posts with goals for 2010 on other people's blogs. Maybe I should set some goals for myself, but where to start?

1. De-clutter and Organize the House
Our house seems to get cluttered easily. It must be because we come home and relax after work. So, the magazines pile up, the mail sits on the table, things sit on the counter, and we don't do much about it. Well, this is the year that things are going to change!
Solution: I'm going to make sure that we get ourselves into a good habit of putting everything away when we're finished with it, and finding homes for things that don't have one yet. If that means buying more Rubbermaid totes, I will...and maybe I should buy some Rubbermaid stock shares, while I'm at it. I probably keep that company in business!


2. Keep a Clean House
This sort of goes with the first one, but is separate at the same time. I don't dust, vacuum, or clean the rest of the house often enough. I get home from both jobs and I'm absolutely exhausted. Once I sit down, I'm finished for the evening...I don't care if anything gets done. Terrible, I know, but imagine if you worked for 8 hours at one job, then went to another one for 4 or 5 hours, then had to come home and cook dinner, vacuum, dust, wash the dishes, do laundry, and clean the rest of the house after that. Maybe some of you do that already, or maybe you have husbands that actually help with that stuff, but that's not how my life works. I do it
all on my own!
Solution: Pick one or two tasks to do a day and do them as soon as I get home.


3. Cook More/Eat Healthier
I don't cook dinner very often. Usually, I forget to put something out the night before, and then it's 6 and I don't know what to do, so I find something in the freezer(premade frozen meatballs) that's easy to cook, pop it in the microwave and make some pasta to go with it. Or, we both just reheat something that we find in the fridge. Half the time, I want something he doesn't, so we just make ourselves dinner...and that's usually at 7:30-8:00 at night. Sad, isn't it?? So, I'm going to start meal planning, whether Bobby likes it or not, and see how it works for me.
Solution: Menu plan for the week ideally on Sunday Night for the whole week. Be sure to include more fruit and veggies in our meals.

4. Work out more
I think I may have told you this already, but Bobby's parents got us a Wii and a Wii Fit, along with the Biggest Loser game, for Christmas. Well, we have it all set up in the living room, and we've been using it, but not regularly. With Noelle's wedding coming up in 5 months I can't put on any more weight, especially since my dress is already here! It would be great to have to have it taken in! Also, I would love to lose some more weight so that if and when I get pregnant, I'm not GINORMOUS! I don't want to be one of those women who you can't tell if they're pregnant or just plain fat. Hahaha
Solution: Work out a minimum of 3 days a week for 30 minutes using the Wii Fit or Biggest Loser game.

5. Save Money
I'm not too bad at this, really...but sometimes I walk into Michael's and go CRAZY! I'll buy more stuff to make jewelry, or other craft things, and I spend way more than I should. This usually happens when we go to WalMart, too. We go with a list, and then come home with way more than we intended and we spend a ton more than we should, for sure!
Solution: Go to Michael's only when necessary(That is, when I run out of something). Buy only the things we need while grocery shopping, and don't put anything extra in the cart. Oh, and we need to put a little bit of each pay check into our savings accounts. That might be harder for Bobby to do than me, but I'm going to make him!

6. Participate in a Craft Show
I have been selling a lot of jewelry as of lately, and making a lot of it for gifts, too. I would like to continue doing this, and try to get some stuff made so that I can participate in craft show this year. Penns Manor has one in November, and that's quite a long way from now, but I would really like to do it this year. Maybe I can find another one to do before that, so I can get the feel of it.
Solution: Make a couple of pieces of jewelry a month to reserve for a craft show. Get info on the craft show asap and save money to buy a stand. If I can't do the craft show, I'll have to sell them to friends or create an Etsy store.

7. Spend More Time With Family and Friends
This one is easy, but after 2009, I've realized how important this goal really is. I can always use more quality time with the important people in my life :)
Solution: Same as my goal...spend more time with my family and friends. haha.

Annnnd, my last goal:
8. UPDATE MY BLOG MORE OFTEN!
I know I haven't been so consistent with updating this thing...I'm either busy, or my day hasn't been that exciting to share with you.
Solution: Update at least twice a week, whether things have been exciting or not, so I can keep all of my readers (even though I don't think there are too many of them) happy :)

I think those are all realistic goals. Let's see how I do as the year progresses. Wish me luck!

To all of you returning to work and school tomorrow, try not to stress out over it too much, dress warmly, and be careful on those snowy roads! I know I'm not looking forward to it, but we have to do it sometime, right??




3.24.2009

Nothing too exciting

Things have not been too exciting lately. There really isn't anything exciting going on in our lives.

OHHHH!!! One thing that is REALLY, REALLY, REALLY EXCITING is that Noelle (Bobby's little sister) got ENGAGED last week! I'm so excited for her! They are going to get married NEXT summer in June 2010. Bobby and I will both be in the wedding!We love our Wella and we love her man, Derek, too! Can't wait for the wedding!

Bobby's cousin Jenni is about ready to pop! She's due on April 30th, but she's going to pop that baby boy out any day now. Her step-brother's wife just went into labor tonight...Bobby got a text message that little Piper Burr will be welcomed into the world soon! I'm so excited for all the new babies!

Did you see dancing with the stars tonight?? They kicked off Maks and Denise Richards. I cannot believe it! Steve Wozniak should have TOTALLY been kicked off instead! I'm so mad! I hope that American Idol doesn't disappoint me this week!

Tonight, I had rehearsal with a quartet at my church for this Sunday's service. The quartet is meeting with the choir tomorrow night, and we perform on Sunday morning. I love playing my instrument and I wish that I could play more often, but I don't have the time.

Last Tuesday we went to the Penguins game! It was soooooo much fun. I had a BLAST! I haven't been to a Pen's game in 5 years. It's been too long! I have some pictures...but not on my computer yet. Bobby put them up on Facebook if you want to look there.

I'm closing my Home Interior party on Friday night, and actually, Thursday I'm closing my Party Lite book party. I was crazy to have both parties going on at the same time...but everyone wanted stuff and so did I, so I just decided to have both!

I'm subbing at Westmont in the morning, working from 4-8, then rehearsal...subbing Thursday and Friday at Penns Manor...I haven't taught in almost 2 weeks, I miss being with the kiddos. Hopefully tomorrow will be fun!

Time for bed! 5:45 is waaaaaaayyyyyyy too early for me! Nighty night!